Ty

Ty

si svetlom nádeje,
že nepríde koniec dní,
že nieje srdce stratené,
že niesu to len moje sny...

Moja duša sa v tebe našla stratená,
časť seba čo nik nepozná
len ty a ja...

Slzy a zrkadla,
žiaľ a jeho tieň,
najhlbšia temnota,
mesiac a sen...

Ty si tá odpoveď,
prečo,ešte som....

V sebe tvoj portrét mám
života strom...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 30.06.2009
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: Elissbeth, Hazentla, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné...

30.06.2009 13:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí