Smutné ráno

Smutné ráno

Anotace: Nenaplněná touha...někdy je lepší usnout.

Už sem jaro zavítalo,
Slunce šimrá na tváři
A já toho měla málo
Představa se vytváří.

Prožít romantickou lásku
Cítit zase vůni Tvou
Takovou nevšední krásu
K milování pudy zvou.

Spoutat tě zas do náruče,
Oddávat se touze jen,
Slyšíš jak mi srdce tluče,
To už není pouhý sen.

Moje tělo hoří touhou,
Ke všem hrátkám milostným,
Srdce bije čím dál více,
Přestávám už tvořit rým.

Ty se ke mně točíš zády,
Milovat se nehodláš,
Dávám na tvé ranní rady
Schovám hlavu pod polštář.

Jdu se schladit, zapomenout
Na to krásné vzbuzení,
Verše musí vždycky ladit,
Touha byla už není..

Mé tělo se uklidňuje
Srdce zase má svůj tep,
Přidávám ti pusu na tvář,
Ty mi ji tam taky vlep.

K milování musí být dva,
Zítra se to napraví,
Užijeme si to oba,
Jak ta báseň vypráví.
Autor hypertenze, 30.06.2009
Přečteno 504x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CRASH, doktor srdcí, Tacca, Házté, PANGÁSIUS, hezule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vítej na Literu:-)

02.07.2009 19:10:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí