Ozvěna do ticha

Ozvěna do ticha

Anotace: Když přijde zkušenost, půjdu ji vstříc.

V ozvěně ticha přichází klid a mír
do duše zjitřené,
srdce je s láskou a prohrami téměř
už smířené.
Vidina dálek hojí děravý koberec bolestí,
cestičkou z písku a kamenů šlapu si pro štěstí.
Otazník udává ten vzácný tón,
mé nitro nesnáší přehnaný shon.
Pomalé krůčky, to je můj cíl,
tím získám dostatek těch vnitřních sil...
Autor Ráchel, 30.06.2009
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Indigo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I palec u nohy držím.:)

01.07.2009 20:27:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí