Srdce v kleci zapomnění

Srdce v kleci zapomnění

Anotace: měsíční paprsky zářily Ti do očí...tak dávno jako by včera se to stalo...

Srdce v kleci zapomnění
stejně věří že umění...
...milovat.
Nikdy nezmizí.

Za sebou má tolik vizí
a nenadálých krizí,
že stejně netouží...
...litovat.

Chce žít a s Tebou
za ruku jít dál.
Chce parfém Tvůj
vdechovat místo vzduchu.
Tvoje slova kroky její vedou,
v ten nekonečný bál.
Tam kde zázračná je tůň,
kde tančí v nekonečném kruhu...
...zapomnění
Autor urcite.me.neznas, 01.07.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný :)

29.09.2009 14:07:00 | Tvoje Hvězdička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí