Vyznání

Vyznání

Anotace: Vynání té jediné

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Řekl jsem ti to už aspoň tisíckrát,
že mám tě hrozně moc rád.
Udělal bych pro tebe první poslední,
ať by to bylo v jakýkoliv čas denní.

Zahrnul bych tě svojí láskou
a ty by ses stala mojí kráskou.
Postel bych posypal květy z růží.
Podlahu bych pokryl jemnou kůží.

Všude bych zapálil vonné svíčky.
Z gauče by na nás koukali perské kočky.
V krbu bych kousky dřeva zapálil
a svojí láskou bych tě zahalil.

Možná si myslíš, že je to lež.
Půlnoc odbila a zhasla i věž.
Jenže víš, že mi t můžeš věřit.
Pro naši lásku budu se snažit.

V té zhaslé věži jsme my dva.
Ty údivem dýcháš sotva.
My dva jsme si souzeni a ty to víš.
Ne v žaludku, ale v srdci mi ležíš.
Autor Richard Ježek, 01.07.2009
Přečteno 780x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc pěkné upřimné vyznání

04.07.2009 21:44:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí