Na konci sil

Na konci sil

Anotace: .....

Sbírka: Kniha stížností

Chtěla jsem žít i zemřít pro lásku.
Teď v hlavě mám jen otázku
"pro co žíti teď?"
Láska mi dala poznat svět
a ja viděla jen bolest a zlost,
byla jsem v něm nezvaný host.

Došly mi síly, nechci dál jít.
Přežívat a v noci snít
O tom co by bylo kdyby.
Jsem jen člověk dělám chyby.

Byla jsem vysoko a pak přišel pád,
teď zbývá jen nutkání se smát
Aby ostatní ani netušili,
že i oni ublížili.
Autor darkday, 01.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí