LÉČIVÉ RÝHY

LÉČIVÉ RÝHY

Anotace: ..tak jest

Unavená hledáním,
zasvěcená doufáním,
pokládám touhu do dlaní
tvých,
všech rukou léčivých rýh.

S nadšením
tančím v deštivé róbě,
která..tak jest,
zavede mě k tobě.

Do tvých dlaní,
kde nás strádání
léčivých rýh,
které léčím
líbáním
zas pustí blíž.

Neznám nazpaměť letní ani zimní
jízdní řády,
neumím se k dítěti
otočit zády,
ba nemám ani ráda hady.

Mám otázky lásky,
znám stařičké
z dlaní vrásky,
skrz krátké vlásky
se mi blížíš..

Přes léčivé rýhy
dostávám se k tobě,

můj milý.
Autor Stepbystep, 01.07.2009
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Petbab, bejbyyyy, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

laskavý skvost..

02.07.2009 09:02:00 | Petbab

Nevím co je v dlaních, ale v políčku pro text básně je jenom SHIT!

01.07.2009 23:06:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí