Čas promarněné noci

Čas promarněné noci

Anotace: Čas, který nechci trávit s tou pravou, ale chci úplný opak...

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Jak plyne postupně na hodinách čas,
pokouším se o tebe pořád zas a zas.
Plameny ohně stíhají řeky vodu
a já piju v tom baru s tebou sodu.

Občas si dám nějaké to jiné pití,
až je mi z těch panáků k zblití.
Na stěně na hodinách ručičky běží,
venku slyším bimbat vršky věží.

Já snažím se o tebe dál a dál.
Zajdeme občas i na taneční sál.
Občas mám pocit, že už tě mám,
Jenže pak tě zas najednou nepoznávám.

Uběhla krásná letní noc.
Já snažil se opravdu moc.
Nedovolíš mi tě ani domů doprovodit,
radši na taxi číslo si jdeš v mobilu vytočit.

Pak už vidím jen zadek žlutého taxíku.
Šeptáš: Marně se snažíš, komiku!
A tak odcházím domů se sklopenou hlavou.
Brouzdám si v kaluži svojí nohou toulavou.
Autor Richard Ježek, 02.07.2009
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí