Oči tvé

Oči tvé

Anotace: ... Ježíš zemřel za cizí hříchy a ne mé!

Oci tvé,
vsazeny do posvátné krajiny,
oči tvé,
vpřed, veďte mě!

Oči tvé,
spoutány strmými skalamy,
oči tvé
stále mě hledaly!

Oči tvé,
zdají se a jsou skutečné.
Oči tvé
neopouštějte mě!

Ač znaveny mnohými ranami...

Najdou zde klid.
V krajině,
co jen ve snech panuje,
složíme slib.

V minutě poslední
i dech se ti zastaví!
Po celá staletí,
Nic se tu nezmění.


Už je to konečná,
anebo musíme vpřed ?

Proč ostatní pohledy
chladí jak led ?

Jen jedno dobré znamení jsou oči tvé,
oči tvé,
oči tvé,
oči tvé...

... Ježíš zemřel za cizí hříchy a ne mé!
Autor Charlie Mero, 02.07.2009
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: Rejha, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Více než zajímavé.Řekl bych dokonce-neobvykle povedené.

29.12.2009 15:11:00 | Rejha

Zajímavé.

03.07.2009 16:38:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí