Tajemná víla

Tajemná víla

Anotace: co zlomila mi křídla

Srdce, co na střepy se rozbilo,
city, které pár slov zabilo,
světlo, které něco změnilo,
to, které v mém srdci díky Tobě zářilo...

/už ale ne/

... zlomila jsi křídla svému anděli,
nebylo to pouze tuto neděli,
se zlomeným srdcem přišla i má křídla,
byla's pro mě jak tajemná víla...

/kam jsi odletěla?/

... andělům se křídla nelámají,
ale co s nimi vždy udělají,
když nemohou za svým srdcem létat,
aby jejich citům pomohlo vzkvétat?

Se zlomeným srdcem,
přijdou i zlomená křídla,
s jedním malým lovem
skončila tajemná víla.
Autor januve, 02.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Oťas, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí