Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Je to kratší písnička, s melodií je hezčí ;)

I nad ten výsměch
žiješ jen v mých snech.
Zmizni z nich navždy,
buď tu den každý.
Buď už jen živý,
ať svět náš divý
spatří to kouzlo,
co do něj vklouzlo.

Čas dělá divy,
on rychle teče.
S jinými vlivy
zas se jen vleče.
Vzpomínky naše
uhasnou.
I na tu dobu
úžasnou.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 02.07.2009
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, WAYWARD, al-pacino, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí