Posledný tón

Posledný tón

Anotace: ...možno zakončenie zbierky... ...slabé si myslim...

Sbírka: Denník Mrtvého

Cítiš...
Vôbec,niečo...
Vidíš...
Temné,svetlo...

Môžeš,
ved počuješ
hviezdy spievať...

Len či chceš,
keď dokážeš
srdcom plakať...

Tak sa pýtam
či existuje čas...
Tak ťa spovedám,
či počuješ môj hlas...

Keď kráčajú tóny do uší,
keď hlboko zas prší,
žiaľom
pieseň smrti...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.07.2009
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí