nosim to v sebe

nosim to v sebe

Anotace: vsetko co ma napadne.

Ešte raz ma krasne pomiluj
tak ako v juli,
len čas má vlastnosť nemilú
musí sa meniť na minulý.
Pozri sa na mna ako na vílu
v čarovnej guli.

Nálada na dne hornádu
a v zime aj pod vrstvou ľadu,
čas ako vír sa krúti do zadu pre Tvoju zradu.
Koho tu prosiť o radu,
keď vodu láka voľnosť pádu?
Tak aspoň Ty sa z toho raduj,
že vietor ku mne cesty zadul,
keď meníš starú za novú,
Veď podla mojho odhadu,
keď sa tak postavíme do radu
si celkom vzadu!!!
Autor kurca, 03.07.2009
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Házté, Jana M., Maro Deives
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ne zle ST

03.07.2009 15:36:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

03.07.2009 15:35:00 | WAYWARD

...ST !

03.07.2009 15:08:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí