Vražedná láska

Vražedná láska

Moje krásko s rozhryzanými rty,
se zbytky kůže za nehty,
se stínem noci na víčkách,
s kapkami krve na líčkách
…Jak moc já tě mám rád...
Jsi můj opevněný hrad,
co při nájezdech nepadá
a nožem píšeš na záda,
že budem spolu navždy
- ty, já a všechny naše vraždy.
Autor Lunaric Nathanella, 03.07.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

též krásné vyznání;)

06.07.2009 13:30:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí