Touha srdce: Láska!!!

Touha srdce: Láska!!!

Anotace: po lásce asi touží každý z nás...

Aby tě někdo miloval a ty mu to opětoval.
Aby se jeden z druhého radoval.
Aby jste oba cítili to hřejivé teplo a světlo a
nemusí to ani být ten spalující žár.
Aby jeden druhému nelhal, nic
nepředstíral, citově nevydíral.
Ale v upřímné radosti se smál.
Aby se člověk lásky a opravdovosti nikdy nebál.
Aby své srdce sobeckým vášním nezaprodal.
Aby do bolestivých míst nebodal.
Aby věrný lásce stále zůstal...
Autor *Mia*, 04.11.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí