Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Anotace: MIlenec anebo kamarád???

Svou fantazii vykládal jí příběhem,
krásným, romantickým, plným něhy.
Přála si, aby byl jí víc než přítelem,
aby byl tím, co jí bude mít víc než rád,
tím, co ji bude chtít vidět se jenom smát.

Však pro něj jen tou jedinou nebyla,
té druhé rozhodl se šanci dát.
Naivně v jeho city věřila,
plakala kvůli němu skoro každičkou noc,
přála si proti trápení mít kouzelnou moc.

Nikdy nechtěl, aby se kvůli němu trápila,
nikdy nechtěl v jejích očích vidět slzy.
Ona však v moři planých nadějí se topila.
Nechtěl ji ztratit a aspoň jako kamarádku mít
a jí nezbylo už nic jiného, než tou mu být.

Tím však příběh ještě neskončil,
oba dva se trápí dál.
Já jsem ta holka
a on ten, co se bál.
Autor Broken.white.wings, 05.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: čokoládka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí