Zklamání

Zklamání

Anotace: Vyznání citu do prázdna....

Sbírka: Kýčovité básně o lásce...

V srdci mém jasně Tvé jméno září,
žel naše touha nás může jen hřát.
Přestože něžný cit vidím v Tvé tváři,
veřejně lásku mi nemůžeš dát.

Tajně sic polibky líbáš mou líc,
proto snad vztah náš je obrovská lest.
I když mám hodně, tak chci stále víc,
za to nás čeká snad nejvyšší trest.

Proč naše láska něžný je květ?
Proč na ten květ my nemáme právo?
Proč naši lásku by odsoudil svět?
A proč se milujem víc než je zdrávo?!
Autor Lolo.1, 05.07.2009
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, labuť, WAYWARD, sestra-konec, Xindy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak, lásce neporučíš...

06.07.2009 22:59:00 | Házté

Protože srdci se dá jen těžko poručit... a když ano, tak to bolí...

06.07.2009 17:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí