Konec příběhu

Konec příběhu

Anotace: dosel inkoust a nebo listy, nevim, ale jinam uz smeruji nase cesty...

Sbírka: Moje snění s ní a o ní

Strašně rád bych spatřil znovu Tvůj krásný smích,
při tom díval se Ti do očí,
všechno ale roztálo jak loňský bílý sníh,
a srdce se mi rozkočí,
naše láska dostala na krk oprátku
a pomalu se houpá,
já přehrávám ten příběh pozpátku,
že přibude ještě řádek, tajně doufám,
ten příběh skončil v půli cesty,
už nepokračuje dál,
nevím, jestli pouze došly listy,
vždyť ten příběh za to stál,
pohled do očí i ten nejmenší úsměv,
byly malým zárakem,
v srdcích místo lásky jen hněv
a láska už není naším prorokem.
Autor Bogieman, 05.07.2009
Přečteno 509x
Tipy 7
Poslední tipující: Sllunce, jesterka, Justýna, Xindy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne, chtela jsem ti napsat na mail, ale udajne neplatna adresa... tak se mi ozvi kdyz budes chtit: pandora87@centrum.cz

05.07.2009 22:04:00 | Justýna

"Ten příběh skončil v půli cesty,
už nepokračuje dál,
nevím, jestli pouze došly listy,
vždyť ten příběh za to stál"
To mě zaujalo... básnička nemusí bejt dlouhá, důležitej je nápad a ty ten máš...

05.07.2009 13:55:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí