Beton

Beton

Anotace: láska jako každá jiná

Beton

Cement, písek, kámen, voda
Zaliji tvoje tělo svojí láskou
Zaliji tvoje tělo betonem
Stvořím krásu
Stvořím symbol
Zvěčním tvůj půvab a umístím tě na náměstí
Dám tě do jeho středu
Budeš pevný bod uprostřed prázdnoty
Uprostřed mého života
Pohladím tě po tváři a zaliji tě láskou
Uvězním tě v betonu, jako ptáčka v kleci
Láska je divoké zvíře
Tak ji uzavřu do pevné schránky
A budu doufat, že nikdy neunikne ven
Umístím tě do středu prázdného náměstí
Aby lidé mohli obdivovat tvé já
Sám budu mezi nimi tiše hledět
Budu klečet
Budu plakat nad tím skutkem
Nad zločinem, co jsem spáchal z lásky
Ale zároveň budu děkovat, že jsem stvořil dílo, jímž jsi ty součástí
Každý den donesu k tvým nohám květiny
A tiše uctím tvoji krásu
A věřím, že nebudu sám
Autor Jesper, 06.07.2009
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

05.10.2009 20:31:00 | slečna.závist

smutné..

26.08.2009 19:24:00 | Kohai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí