Myšlenky

Myšlenky

Anotace: miloval jsem a miluji dále

28.2.09 13:45

Myšlenky

Myšlenky mé
jsou pevné
leč někdy smutné
stále na Tebe myslím
přeji si s Tebou být
lásku mít
s Tebou žít
prožívat ty něžné chvíle
užívat života
s Tebou se milovat

Myšlenkami se ubírám
cestou nekonečnou
s myšlenkou jen na Tebe
srdečním poblouzněním
s citem v sobě
Tě milovat

Ubírám se
v myšlenkách
svých dále
s citem v srdci
láskou k Tobě
však skutečnost
je jiná
a mě zbývají
jen ty myšlenky
Autor JarekBrnoCz, 06.07.2009
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí