Okamžiky štěstí

Okamžiky štěstí

Anotace: ...

Když se na mě díváš,když se usmíváš,
když smuný býváš,když stále někam utíkáš...
Ty jsi ten,na koho stále myslívám,
zdá se mi o tobě,přitom teprve usínám...
Jsou to jen malé okažiky štěstí,
které mě vytrhnou z reality dnešní.
Pro mě Ty znamenáš moc,
nikdy,už nikdy Tě nebudu mít dost...
Autor maiali, 06.07.2009
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí