Hlupák v kůži muže

Hlupák v kůži muže

Anotace: Láska je jen zkouškou trpělivosti ..

Nohu k noze dej,
na nic jiného už nečekej,
pak jen úsměv vykouzli,
ať to nějakého chlapce poblouzní.

Ať je tebou omámen,
ať má na co myslet celý den.
Ať jsi v noci jeho snem,
ať tvé jméno je jediným ze všech jmen.

Ať skrývá slzy za víčky,
ať je bez tebe menši než maličký,
ať bez tebe jen prázdnou schránkou je,
ať jen tvá láska jeho srdce zahřeje.

Ať skrývat co k tobě cítí nemusí,
neb strašlivá muka zakusí.
Ať ti oddán může být,
ať jen o tobě nemusí snít.
Ať jsi jeho vášní,jeho plamenem,
ať je tebou dokonale poblouzněn.

A když poznáš že jen nelení,
a že již dost bylo toho snažení,
tak jen polibek mu dej,
a stejně jako on tobě,mu srdce odevzdej.
Autor greapy, 06.07.2009
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí