Holkař

Holkař

Anotace: (nemohu za to,šlo to samo)

Utři si své tváře,
utři si své líce.
Neměj mě za sprostého lháře,
vždyt bylo v tom něco více.

Já vím že jsem to dělat neměl,
já vím že mě to změnilo
než jsem si však na tebe vzpomněl,
tak mě to úplně zkazilo.

Více místa v srdci mém bylo,cítil jsem se volnější,
už nebyla jsi má jediná
možná ti to ubližuje,mě to však konejší
tímto to pro tebe končí,pro mě začíná.

Než má duše červy prorostlá byla,
než mé srdce bilo pro více než jednu ženu.
Než má naivita s vinou shnila
než poznalo tuto krásnou změnu.
Autor greapy, 06.07.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím dát typ za to,že me to dokázalo dokonale nas..** pardon vytočit..tím pádem se dotýkají ty živé slova na papíře..

06.07.2009 23:42:00 | Butterfly-effect

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí