Ta slova

Ta slova

Anotace: Já tebe taky :)

Sbírka: TY

Neslyšela jsem ta slova hrozně dlouho
Zapomněla jsem, jak krásně zní
Srdce se zastavilo, když jsi je říkal
a díval ses mi do očí
Začalo to jen před pár dny
Začalo to jednou v noci v dešti
Ten déšť mě zbavil bolesti
a zaplavil pocitem štěstí
Ještě teď to všechno rozdýchávám
A chvěju se jako stéblo v trávě
Jsi ve mně, dostal ses do mého srdce
Jsi v mém těle, jsi v mé hlavě
Nechci a nehodlám tě dostat ven
Buď jen přítelem
Nebo buď vším, co v životě hledám
Přijmu cokoli
Jen už tě nikdy nedám
Budu tě bránit duší, tělem
Budu po tvém boku stát
Když budeš chtít jen vyslyšet
Když budeš potřebovat
lásku a všechno, co k ní patří
Já vím, že je to zvláštní
Vím, že bych si měla odstup zachovat
Snad je to osud
Snad se to mělo stát
Teď nebo nikdy
Řekni to znovu
Řekni to v dešti, v němž chci se propadat
Odpusť, že chovám se jako malé dítě
A řekni mi znovu...
"Miluji tě"
Autor unstoppable, 07.07.2009
Přečteno 501x
Tipy 8
Poslední tipující: Prokešová, Bíša, Psavec, labuť, vapiti, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí