Jiná kočka

Jiná kočka

Anotace: Poslední báseň pro Péťu, protože přeci jen ta pravá na mě ještě čeká a třeba jsem ji našel a třeba ne, já nevím, ale člověk musí hledat dál a ne jen prohledávat jediné místo.

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Byla jsi vždycky moje kočka,
co na mě házela očka.
Tvoje ústa a rozum sice pravý opak říkali,
a venku na střeše kočky lstivě mňoukali.

Život se mi trochu změnil
a doba temna se ustoupila.
Možná jsem se trochu zmýlil,
protože jiná dívka mě okouzlila.

Začala přijímat mojí lásku
a já v ní objevil svojí krásku.
Možná to bude ještě hodně sil stát,
ale už se toho nesmím bát.

Můj cit k tobě už pomalu odchází
a třeba už konečně nový život přichází.
Ještě jsem zkusil naposledy tebe
a oklamal přitom vlastně sám sebe.

Za ten test se ti omlouvám
a k lásce k jiné se přiznávám.
Možná jsem trochu zmatený,
Ale nechci být pořád trápený.

Pokud už tohle vážně nemá vyjít,
mým osudem bude si skočit.
Tak jen všichni doufejme,
že tohle se nikdy nestane.
Autor Richard Ježek, 07.07.2009
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí