Těžké uvěřit

Těžké uvěřit

Anotace: Tohle musí být ono...

Sbírka: TY

Bývávalo těžké uvěřit
Když svět se hroutil v podstatách svých
Když jsem milovala... marně
Ale pak přešel mě smích
pod nátlakem opuštění

Bývávalo těžké smířit se s tím
Nebe bylo černé i bez mraků
Za bílého dne já viděla jen tmu
Chtěla jsem se dotknout něčích rtů
v návalech osamění

Bývávalo těžké žít
v nekonečných depresích,
v bolestech a vzpomínkách
Mnohdy jsem měla strach,
že už se to nezmění

A najednou je těžké uvěřit,
že jsi tu vážně vedle mě
a že tu chceš být,
že možná přišel jsi mě zachránit
před všemi a před vším

Najednou je těžké uvěřit,
že zrovna mně tohle mohlo by se stát
Vážně mě může nakonec někdo
chtít, potřebovat a milovat?

Najednou je těžké uvěřit,
že tomu vlastně věřím
Vždyť si to přece už zasloužím
Tak přestaň zvonit u mých dveří
A vezmi si konečně můj klíč
Byli jsme stvořeni být spolu
Věřím tomu
A neuteču pryč
Autor unstoppable, 07.07.2009
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Bíša, Kapka, WAYWARD, BARBYE, labuť, vapiti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jak nezasloužíš to není o zásluhách,prostě to je a tak si to užívej,zatínám pěsti a držím palečky... :o)))

09.07.2009 00:33:00 | jedam

...to jsou ty osudy,láska vstupuje nečekaně,pokud je otevřeno

07.07.2009 11:06:00 | WAYWARD

Hodně štěstí :)

07.07.2009 10:06:00 | BARBYE

... příjemná změna ... nezbývá než držet palečky ...

07.07.2009 07:35:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí