Pravda

Pravda

Anotace: ...................

Slzy stékají na polštář
vítr tiše vane
ten který zklamal není lhář
jediné slovo pravdou se stane.

Pravdy je na světe málo
proto překonat jí je síla
štěstí se párkrát vysmálo
a láska je jen cesty víra.

Víra ve zklamán hyne
srdce žalem taje
šíp amora srdce mine
pocit že soucitu nemaje
je jen krátká chvíle.

Déšť do oken bije
slzy jako říčky
zmatek v hlavě vyje
otevírá pravdu malými klíčky.

Pravda srdce bolí
avšak otevírá očí
lhář se jí bojí
a tak uteče rači.
Autor Miliana, 05.11.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ten začátek je dobře rozjetý, a pak jako bys ztratila tu lehkost a konec už jen doklepla...

05.11.2005 15:14:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí