Vzpomínka na naši noc

Vzpomínka na naši noc

Anotace: Když nemůžu usnout vždycky něco vymyslím, at uz je to pro některé dobré či špatné, jsou to moje vzpomínky a pocity.................

Slunce klidné zapadá
andělé jdou spát
na svět stín dopadá
den nám dává mat.

Ptáci zpěvem dávaj dobrou noc
tušení však nemají kdo má v rukou moc.
Odění černé
však krásu svou má
hvězdy zůstavají věrné
je to noci dáma.

Oči se zavírají únavou
nechce se spát
hodiny tikají nad hlavou
noc má zvláštní pád.

Vzpomínky hlavou mihají
jen my dva v té noci vzpomínáš?
Teď už nebudu pohladit tě moci
vím, že ruku mi už nepodáš.

Pro tebe zapomenutá chvíle
pro mě vzpomínka
nevěřím už lásky síle
lidé jsou na lásku ramínka.

Dost uz vzpomínek
a dobrou noc
zhasl noci plamínek
a já miluji tě moc...
Autor Miliana, 05.11.2005
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky ráda vzpomínám...někdy všek zapomínám realitu...a střet vzpomínání a reality dost bolí...
Jinak krásně napsáno...

05.11.2005 19:07:00 | Karammelca

Líbí se mi. Pěkně jsi popsala to honění myšlenek hlavou,když hlava na polštáři usíná.

05.11.2005 11:41:00 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí