o pět minut jiná

o pět minut jiná

Anotace: ...:)

je o pět minut jíná

a já se v čase nevyznám,

Jediný co vím

že spěchá kam se dá......



Ať zastaví svůj spěch

možná jí utíká těch pár lepších zítřků
možná jí utíkám já

možná......


Jsi milá,malá

dokonale

jiná....


/Já tě....znám?/

znám
znám....



Velký dítě,nedospělý

v rukou alkoholového chtíče,

spokojený..


ach...


zbytečně uspěchaná

milá,malá

nevinná....



slovama se bránit neumí

ublíží

a bolí


/ona ví/

možná jen uspěchaná

utíká

kam se dá

před šťěstím...

protože na vrácení už nemá sil..


a já tu milou,malou

dokonale jinou,

Mám tak strašně rád,

strašně rád...
Autor Woski, 07.07.2009
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, jedam, Mbonita, Bíša, Hazentla, 6thSun, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké vyznání

29.08.2009 17:55:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí