Moc bych si přála....

Moc bych si přála....

Anotace: Pro Kamila...Pro to co někdy bylo, ale ty časy jsou už pryč...teď jako by to pomalu vyprchávalo a nic se s tím nedalo dělat...:-(

CHtěla bych se dostat do Tvého srdce
a být tam zamčená do konce života.
Chtěla bych přejít ten dlouhý most
a už nikdy nepoznat co je to samota.
Chtěla bych najít ten klíč, zamknout se tam
a už nikdy nejít pryč........
Moc bych si přála, aby ses toho nebál
a věrně se mi oddal...
Chci, abys věděl, že mě můžeš věřit,
že já to Tvoje srdce, budu co nejopatrněji střežit.
Nedala bych na Tebe dopustit,
aby se někdy nestalo,
že bys mi nemohl odpustit...
Nikdy bych se na Tebe nepřestala smát,
to abys věděl, že na tomhle světě je ještě za co se prát...
Vždycky bych se snažila tu pro Tebe být,
abys viděl, že život se nemusí jen snít,
ale že můžeš i šťastně žít!!!!

...MILUJI TĚ...
Autor Lolitka, 05.11.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí