Vezmi si kolečkové brusle

Vezmi si kolečkové brusle

Anotace: jde cítit chtíč po samotě?

Vezmi si kolečkové brusle
a jeď si prostřelit hlavu
nebo vyčistit, jak budeš chtít,
jen prosím,
nenech se oklamat volností
a andělskými křídly
a starými otřepanými rýmy
frázemi našich dědečků
kteří už dávno leží hluboko v zemi
v malé temné díře
a je jim tam veselo
proč by taky ne
společnost je bohatá
hlavně na zástupce hmyzího světa
a pár kytiček
zespoda jak se říká
a stejně nevěděli to, co víme my
že láska je
a bude
a vždycky byla
jenom je jiná a nenosí bílé šaty
spíš latexové
ale neznám barvu latexu.

Možná že to, co prožiješ
s latexem nebo bez něj
každopádně v Adamově rouše
/další trapné známé clische/
ti možná bude stačit
jako náhraška lásky
jako placebo
místo codeinu
jako žvýkačka místo lsd
jako odběr krve
a ne liposukce.

Prostě si radši prostřel tu hlavu,
protože pravda
to jinak
udělá za tebe.
Autor Ell19, 07.07.2009
Přečteno 342x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí