Nikdy bych nevěřil...

Nikdy bych nevěřil...

Anotace: ...

Nikdy bych nevěřil,
že mi zas budeš tak chybět.

-že při prostém pozvání na kávu,
se budu stydět.

-že v tvé tváři najdu znovu zalíbení,
víc než štestí z toho cítím ponížení.

-že se zas zamiluji do tvého smíchu,
jak ve starém příbehu kdy láska porazila pýchu.

-že prý dvakrát do stejné řeky nevstoupíš,
jinak riskuješ že se v ní utopíš...
Autor Ypsilone, 08.07.2009
Přečteno 491x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Druza, BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... tohle asi zna mnoho z nas... jasne ST!

08.07.2009 17:24:00 | Druza

Lásce se jen tak neubráníš..

08.07.2009 09:31:00 | BARBYE

Jo tk tohle dobře znám

08.07.2009 09:00:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí