Autor: vzpomínka srdce

Autor: vzpomínka srdce

Anotace: přesně tak jsem Tě vnímal drahá v tu chvíli kdy jsem Ti řekl jen jedno slovo Ahoj a nic víc neboť jsem byl Tebou očarován a úplně mimo

16.02.09 22:21

Autor: vzpomínka srdce

Blázen jsem
čisi tak připadám
neboť jen Tebe
v mysli mám

Každou vteřinou
na Tebe myslím
a promítám si Ty
chvíle strávené s Tebou

Vzpomínkou na Tebe
jež semi neustále
v hlavě honí
při posledním setkání
jsem úplně oněmněl
pohledem na Tebe
na krásnou ženu
jež kolem mě prošla
a já zůstal stát
celý omámen
jen s jedním slovem
ve svých ústech

Jako krásná rudá růže
v samém rozpuku
jen dotknout a zlíbat
něžně Tě vnímat
a bolestí s trny
ve své dlani hluboko Tě mít
ve svém srdci zakořeněnou

Chtěl jsem Tě políbit
za pas chytnout
a Tebe obejmout
Tvá ústa zlíbat
však nemohl jsem
jak očarován jsem si
tu chvíli připadal

Jsi nádherná růže
srdcem a láskou šlechtěná

Neuplyne den či vteřinka
abych na Tebe nemyslel
jak hluboko
jsi se domě vryla
a svým trním
se domě zabodla
a pevně mě sevřela
Autor JarekBrnoCz, 08.07.2009
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, BARBYE, Gudula
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherne!

16.07.2009 20:23:00 | carodejka

..skloň se k růži
netrhej
její kouzlo rozdávej..

08.07.2009 20:57:00 | Tacca

Krása, až srdce jásá...

08.07.2009 09:28:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí