Jeden jediný den...

Jeden jediný den...

Anotace: ...

Ukázat Ti všechny skryté touhy
a mít na to jen den pouhý?
Uvázala bych Ti šátek přes oči,
pak kolem zápěstí,až husí kůže naskočí.
Jahody by se možná hodily
nebo i šampanské?
Tím by jsme nic nezkazili.
Pak k tvým nohám bych sklouzla,
palec*****malíček jemně olízla :-)
Přes kolínko,směrem k bříšku,
dostat se až k srdíčku...
Pusu bych Ti na něj dala,
pak do ouška zašeptala...
Vem si mě hned teď a tady,
vždyť máme na to jen ten den pouhý...:-)))
Autor maiali, 08.07.2009
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí