Nikdy

Nikdy

Anotace: ... pro Lukáše

Sbírka: Pro Lukáše

Ač naději všem rozdávám, teď ani kapka nezbyla.
Být labilním bláznem, nejspíš bych se zabila.
Každý říká, hlavu vzhůru, zachvíli vše bude dobré.
Věřit chci, však co je pryč nebe není modré.

Slunce už nevyšlo, květiny zvadly.
Proč jsi mi odešel? Jsem anděl – padlý.
Do pózy anděla vložils mě ty.
Vzal jsi mě do světa, plnil mé sny.

A pak přišla ONA…

Kladívkem rozbila můj křehký svět.
Já tajně doufala, že vezmeš mě zpět.
Ale ty nechceš, jinou máš paní.
Mám vůči tobě už jediné přání – neříkej NIKDY!
Autor Justýna, 08.07.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: 18kzlatynaramek, Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí