Nevěra v zrcadle

Nevěra v zrcadle

Anotace: Koukám na ni, znám ji, nenávidím ji. Proč tam stojí, proč nechce odejít? A přesto... pochopen životem.

-----------------
Hudba už dohrála,
ticho má své blues,
nevěra smyla noty z linek
a houslový klíč se roplétá.

Básnil jsem, miloval,
nenáviděl i sliboval.
Dělal vše pro nic,
hloupý blázen, pan poeta.

Na zaprášeném medailonku,
vryta jsou dvě písmena,
B.K. navždy není moje,
tak vyrážím do světa.

Žít ve stavu bdělém,
jak duší i tělem,
v oceánu celém,
stát se archandělem.

Pan archanděl, pan popleta.
Vzal jsem si sny cizí,
přesto láska odkvétá,
mezi prsty mizí...

*
Autor JR, 08.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 23
Poslední tipující: Jean89, Lasska, Veselý Drak, B.a.r.b.a.r, Andělskými perutěmi chráněna, Psavec, Mbonita, jedam, WAYWARD, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase moc pěkná

25.08.2009 23:39:00 | Lasska

A našels v tom světě kam jsi šel to,
pro co jsi si odešel? Bude to měsíc po Tvém loučení,
odchodem v srdci se nic nezmění...
Přeji Ti šťastné hledání, a klid tam v srdce uličkách
i lásku novou, nové setkání nikdy už o Ni strach...

05.08.2009 23:22:00 | Veselý Drak

...aspoň tě pozdravím,ahoj ST

08.07.2009 15:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí