Hořká pravda o Tobě

Hořká pravda o Tobě

Anotace: někdy to tak bývá...

Býval's pro mě čímsi víc
a teď? Teď už nejsi nic.
Nejsi ani smítkem prachu,
nejsi mužem beze strachu.
Jsi jenom podlý lhář,
co skrývá pravou tvář.
Jsi ještě míň než zrníčko písku,
jsi ten, co si nezaslouží lásku.
Tvé oči jsou prázdnou propastí,
bez vášně, citu a radosti.
Jen já bývala v srdci tvém,
ale teď? Teď je posedlé zlem.
Tak už mě netrap a nechej mě být,
já chci zas radost ze života mít.
Autor Broken.white.wings, 08.07.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm, pěkná básnička, moc se mi líbí..:-) ST!

08.07.2009 17:43:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí