Rudé slzy

Rudé slzy

Anotace: rudé jako krev..

Když pláču kvůli Tobě,
rudé slzy mi tečou po tvářích.
Slané jako mrtvé moře,
jsou to slzy utrpení, Tvůj hřích!

Trápení, bolest a můj smutek
rudé slzy v sobě skrývají.
Před sebou zbaběle jsi utek,
proč jen se tyhle věci stávají?

Mé srdce kvůli Tobě pláče,
rudé slzy kapou do mých dlaní.
Jsem jako opuštěné ptáče
se svým nesplněným přáním.

Rudé slzy téct nikdy nepřestanou,
jejich pramen nikdy nevyschne.
V mém srdci budou stále se mnou,
než můj život na vždy vyhasne.
Autor Broken.white.wings, 08.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, hellla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi ještě mladá, to se vstřebá :o) A ještě toho budé, jéje :o)

08.07.2009 17:11:00 | hellla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí