Proč si mi ublížil?

Proč si mi ublížil?

Anotace: Slyším tlukot srdce.

Slyším tlukot srdce ..
Slyším zpěv strachu ..
Slyším tvá slova ..
Slyším svou bolest
Která mi neustále píše do srdce.


Viděla jsem kráčící noc ..
V tu chvíli plakala jsem moc ..
Viděla jsem zase tu zář ..
pomalu ruce obíjmají moji tvář


Citím slané slzy ..
Na rtech však umřou brzy ..
Cítím bušící vztek ..
Však z očí lyne se jen brek


Mluvím o Tobě ..
Mluvím o strachu ..
Mluvím o bolesti ..
Mluvím o šachu ..


Toužím vznést se do oblak ..
Toužím dát do pušky střelný prach ..
Toužím srdce znovu mít ..
Toužím,chci zase šťastná být


Nechci být jen stín ..
Nechci přemýšlet ..
Mám na skálu jít?
Nechci přeběhnout tu zvláštní síň ..
Nechci v noci pořád bdít


Mám schovat poslední stesk? ..
Mám na papír napsat sbohem? ..
Mám skončit vše pak jen "tlesk" ..
Mám smutek prolévat slabým tónem?


Proč otázek na srdci tisíce ..
Proč nedokážu žít ..
Proč smích je pro mě bolestí ? ..
Proč chci jen stebou být ?
Autor Pussywanille, 08.07.2009
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: sestra-konec, jedam, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro jedno kvítí slunce nesvítí

08.07.2009 20:58:00 | sestra-konec

Uvidíš, že zase bude líp.
Taky Tě tu vítám a ať se Ti tu líbí...

08.07.2009 17:56:00 | labuť

...vítej na Literu :-)

08.07.2009 17:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí