noc

noc

Anotace: ...

když se dívám na měsíc?
doufám že se díváš taky
všímám si hvězd čím dál víc
lehce přes ně plují mraky

tvá tvář se rýsuje v záři měsíce
a já kouknu se ti do sítnice
polibků k tobě letí na tisíce
nechci dnes bez tebe vcházet do ložnice

chtěl bych usínati v obětí
ale pouze posílám ti pusinku
doufám že k tobě doletí
chci tě vidět..aspoň na vteřinku

snad brzy budem spolu
s úsměvem a radostí
vyběhneme nahoru a skočíme dolu
my dva skočíme si pro štěstí

...........
Autor najrob7410, 08.07.2009
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí