když na

když na

Anotace: ....

když jí vidím,rozklepu se trémou
když s ní mluvím,třese se mi hlas
když ruku v ruce,prochází se se mnou
tak si přeju, ať zastaví se čas

když mě chytne za ruku,kouknu se jí do očí
když mě pohladí, sem rád že sem zrovna s ní
když mě políbí, tak srdíčko mi poskočí
o lásce coo prožíváme,mnoho lidí sní
Autor najrob7410, 08.07.2009
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: vlcatko, Dev_LATea_princess, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí