Již znovu ne...

Již znovu ne...

Anotace: Psaná ve stejném období jako minulá jen už těsně po rozchodu...

Rok, dá se toho hodně stihnout, tolik času,
tolik možností dotýkat se Tvých vlasů.
Tolik příležitostí doteky prozkoumat Tvé nahé tělo,
pokaždé když se v noci pod peřinou chvělo.
Již znovu ne, už ani jednou...
Nemůžu s Tebou být, když Tvé city ke mně blednou.
Už to dál nejde, nechci druhý housle hrát...
Jak s časem lásku neprohrát?
Autor Azazen, 08.07.2009
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: Xindy, zena, Kallkaa, Laivindia, Pešulka, Princezna.Smutněnka, bejbyyyy, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí