Křídla lásky

Křídla lásky

Anotace: ...

Na křídlech lásky
chci se proletět,
ať vlají mi vlásky,
chci obletět svět.

Avšak jen s tebou,
v tvém náručí,
když dáš mi pusu sladkou,
tak svět se zatočí.

Jen s tebou je to to pravé,
tak pojď a nasedni,
půjdem spolu k řece dravé,
když třpytí se v slunci poledním.

Tak líbej mě dál a dál,
však nepřekroč ten práh,
ten slib, cos mi kdysi dal,
ať nemusím mít strach.

Motýlí křídla
jsou barevná a pestrá,
říkáš, že jsem štíhlá,
nádherná a bystrá.

Ty jsi taky ten,
o kterém jsem snila,
už to však není jen sen,
ze kterého bych se probudila.
Autor pusinky111, 08.07.2009
Přečteno 561x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuju za přivítání;-)

18.08.2009 13:42:00 | pusinky111

...vítej na Literu :-)

09.07.2009 14:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí