Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Kde jsi lásko?

Nechci být ledovou královnou,
chci se stát něčí krásnou vílou,
také zahrnout ho něhou
a milovat láskou věčnou.

Chci sdílet ten krásný cit,
ne dny chudé jak tenká nit,
ale prozářené jak slunce úsvit,
nechci při západu sama být.

Chci prožít, co lidé znají,
kteří z vás mi lásku dají,
kteří citem oplývají,
srdce zmrzlé zahřejí?

Tak stále se musím ptát,
jak se to vůbec mohlo stát,
kdy to začnu vážně brát?
Nechci si už jenom hrát!

Ne jako sníh, co roztaje,
ať moje láska navždy je,
život přece nejsou galeje,
láska a přátelství, o tom to je.
Autor pusinky111, 08.07.2009
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí