Nezapomeň

Nezapomeň

Anotace: Nééééééééééééééééééééééééééééééé:´(

Nezapomeň na mě dnes,
řikal si mi když pouštěli sme si draka,
ten papír se k nebi vznes,
vzlétl výš nežli straka,

držel si pěvně ten kus provázku,
myslela jsem že mě máš rád,
nepomýšlela jsem na vsázku,
že by sis mohl s mými city hrát,

pak na čelo si mě líbnul tiše,
svědomí s tebou vzpytuji,
drak vyletěl ještě výše,
když pošeptal si: asi tě miluji,

když krásný den s tebou nadešel,
a měla sem se na co těšit,
tak proč za drakem si do nebe odešel,
už není podzim a začíná sněžit,

je to právě první měsíc,
kdy s tebou nemůžu trávit den,
držím draka v ruce prosíc,
ať vše je jen ošklivý zlý sen:o(
Autor Gamy, 05.11.2005
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutné, ale moc pěkné

10.11.2005 16:20:00 | Lenka Ikarro

Krásně napsáno...to tvé smutnění.

07.11.2005 13:43:00 | Krtica

:`( je hodně procítěná...

05.11.2005 21:01:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí