Ty

Ty

Anotace: Jen Ty, nic víc.

Proč teď hledět na modré nebe,
když před sebou mám Tebe.
Proč teď obdivovat záři Slunce,
když objímají mě Tvé ruce.
Proč nechat se unášet větrem,
když Tvůj tep je i mým tepem.
Žádné přírodní a zemské krásy,
nenahradí pocit,
že já jsem Ty,
a Ty zas já jsi.
Autor Petronella, 09.07.2009
Přečteno 564x
Tipy 9
Poslední tipující: Žqáry, Sleepless Ioness, Psavec, labuť, Házté, Hannazka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí