Život z přístavu

Život z přístavu

Anotace: Další destruktivní....

Říkal jsem ti Děvka z přístavu

Pila jsi po práci
krabicový víno
z reklamního hrnku

Schovávala jsi se do oprýskaný vany
když ti bylo zle a smutno z našich
mrtvejch dětí
a když jsem ti dal facku
a tys mi pak dala v tý hnusný červený posteli
kterou jsi koupila na blešim trhu
kde hráli na housle známí z ulice

Měla jsi v noci kouzlo vycházejícího slunce
a já ti líbal konečky prstů a krmil
tvý hladový ústa chlebem s hořčicí
jen abys neusla s prázdnym žaludkem

Tehdy jsem netušil
jak moc tě bolí moje ranní odcházení...
Autor Lacosta1, 09.07.2009
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: Kite.Kat, Bíša, Psavec, bejbyyyy, WAYWARD, Favi, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hm,ST

09.07.2009 18:19:00 | WAYWARD

Fantastické... a neříkám to často, tak si toho važ...

09.07.2009 17:59:00 | Favi

Drsná a přesto mě zaujala :o)

09.07.2009 17:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí