Sem tu pro tebe

Sem tu pro tebe

Anotace: kurama vs hiei

Mé myšlenky letí jen ktobě slyšíš
ty jen sedíš dál a nevnímáš
ty si můj jediny rád dotykam se tvych rtů
když ti slunce v očích zaří
pod prosím pod semnou
chci vidět tvou tvář
plnou něhy
jen v mých očích si ten nejlepší
přítel můj
prosím dotykej se mých rtů
at nikdy nezapomenu na ten pocit
tebe milovat
ty jsi ten jediny můj
jen tebe chci u sebe mít
dokonce svůj život po tvém boku stravit
za dveřmi černými cítím tebe
ty dveře děli nás
ty dveře jsou dálka co je mezi námi
přesto tě lásko mám
navždy mám a si můj.
Bolest co občas se objeví
nás posíli
prosím stůj po mém boku
navždy.
Autor Akanishi, 09.07.2009
Přečteno 678x
Tipy 3
Poslední tipující: Envied, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Milá tečka. Za nadílkou.

09.07.2009 19:25:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí