Miluji tě, a ty to víš.

Miluji tě, a ty to víš.

Anotace: chvilka

Krásný úsměv, vlasy do čela
zbavily mě tak úplně docela
rozvažování
jestli ji mám rád
když vidím ji, tak co víc si přát.

Když přemýšlím o lásce na věky
vzpomenu si na svoje rozpaky,
když jsem s ní
myšlenky naivní
se táhnou do popředí.

Jsi malovaná jak holka z časopisu
půvabná jak pohyb rysů
kvítek něhy co spad
pár slibných vnad
postavím ti z lásky náš hrad.

Rosa padá na naše pochybení
a vášeň se zalívá děním
propadám se níž
a ty o tom sníš
že miluji tě a ty to víš.
Autor klajusenka, 09.07.2009
Přečteno 685x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí