Chci, abys...

Chci, abys...

Anotace: chci, abys mě hladil...

Chci, abys mě hladil.
Chci, abys mě líbal.
Abysi mě sváděl,
do očí se díval.

Vyznával mi lásku,
do ouška mi šeptal.
Život chtěl dát v sázku,
na nic se přitom neptal.

Chci, abys mě chránil,
byl můj anděl strážný.
Chci, abys mě rozesmíval
a byl přitom vážný.

Chci být Tvojí...
Autor Jiřina, 09.07.2009
Přečteno 906x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí